Csatlakozz te is hozzánk

 
 

Partnereink

Látogatói statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterNapi48
mod_vvisit_counterTegnap94
mod_vvisit_counterA héten313
mod_vvisit_counterMúlthéten1225
mod_vvisit_counterHónap2768
mod_vvisit_counterMúlt hónap4065
mod_vvisit_counterÖsszes334582
Honlap Referencia házaink

Referencia házaink

 

Itt találják legfrissebb referencia házainkat.
 
 
1.Csűrlakás,
Az alapgondolat az volt, hogy egy hagyományos csűrt alapul véve, az újragondolt épület tömege alakja és belső terei visszautaljanak az eredeti épületre. A megrendelő nagy teret szeretett volna nappaliként és étkezőként, ahol a család és a barátok együtt lehetnek és kényelmesen elférnek.
Nagy ablakok, ill. egy kerek ablak biztosítják az elegendő fényt a közösségi térben.
Klasszikus tornác kialakítást alkalmaztunk, ami belecsatlakozik a ház elején található hatalmas teraszba. Az ablakokon mindenhol zsalugátereket helyeztünk el, hogy a rusztikus és népi hangulat teljes legyen.
Az épület másik felében és az emeleten helyeztük el a hálószobákat, fürdőszobákat.
 
 
 
2. Csűrpanzió,
Miskolc felett egy kis zsákfaluban került felépítésre egy egyedi csűrpanzió. Itt is az alap koncepcióban szerepelt, hogy az eredeti épület arányait, struktúráját és jellegzetességeit szem előtt tartva alakítsuk ki a panzió helyiségeit. Alsó szinten az úgynevezett szekérbeálló helyén lett kialakítva a lépcső.  Az épület baloldalán, az istálló helyén egy mozgássérültek számára kialakított szoba került fürdőszobával. Az épület jobb oldalán, a pajta részen egy közösségi teret alakítottunk ki, ahol helyet kapott a konyha, étkező, társalgó és egy WC + kézmosó helyiség. A felső szinten, a szénapadlás helyén lettek kialakítva a vendégszobák, amelyek egy híddal vannak összekötve, mindegyik fürdőszobával rendelkezik.
 

 

 

 

 

Továbbiak a kategóriából: « Típusok